آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند. استرس اکسیداتیو می تواند به مولکول های موجود در سلول های بدن آسیب برساند و باعث التهاب، پیری و بیماری هایی مانند سرطان شود.
قوی ترین آنتی اکسیدان های بادام در پوست نازک و قهوه ای رنگ آن قرار دارند.
بنابراین، بادام هایی که پوست قهوه ای آنها جدا شده خاصیت آنتی اکسیدانی کمتری دارند، یعنی ممکن است خاصیت ضد التهابی قبل را نداشته باشند
بررسی ۱۶ آزمایش بالینی در سال ۲۰۲۲ که بیشتر از ۸۰۰ شرکت کننده داشت، نشان داد که مصرف ۶۰ گرم (حدود ۲.۲۵ انس) بادام در روز، دو مورد از علائم مختلف التهاب در بدن را کاهش می دهد.