کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامینهای گروه B و دارای خواص آنتیاکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند. کشمش حاوی مقدار مناسبی از فیبر، آنتیاکسیدان و انرژی است. فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و رشد غیرمعمول سلولها جلوگیری میکند و موجب کنترل قند خون در بدن میشود و همچنین برای درمان مشکلات معده و یبوست مفید است.[۴] مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور و بدن را تقویت میکند. بیوفلاوونوئیدهای موجود در کشمش با سمزدایی و پاکسازی خون و بدن به سلامت کبد و درمان بیماریهای کبد کمک می کنند. متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون میدارد. همچنین فیبر زیاد موجود در کشمش به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد رودهها کمک میکند. در کنار آن پتاسیم را میتوان نام برد که موجب کاهش فشارخون و جلوگیری از دفع مایعات بدن میشود و به میزان کافی در کشمش وجود دارد. مصرف کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوانها مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری میکند. همچنین کشمش حاوی سلنیوم است که باعث شفاف و براق شدن و تغذیهی پوست میشود.
فواید کشمش
28
نوامبر